Weboldal, Weblap készítés

Weboldalra lesz szüksége, amennyiben a következő felsorolások a vállalkozását jellemzik:

  • Néhány mondatban szeretném bemutatni vállalkozásunk.
  • Nem foglalkozunk online értékesítéssel.
  • Referencia anyagokat szeretnék interneten is elérhetővé tenni.
  • Fotók az üzletről, irodáról.
  • Szolgáltatásokról ismertető.
  • Elérhetőség, térkép megjelenítés
  • Újdonságok, hírek megosztása stb.

Nagyban hangsúlyozzuk, legtöbb esetben vállalkozások eltérő tevékenységet végeznek, ügyfelek igényei egyediek. Írjon levelet, írja le elképzelését, vagy látogasson el irodánkba, ahol a konzultáció díjmentes.

A kérdésre a válasz nem egyszerű. Konzultáció során, vagy esetleg levélben érdeklődik, ha kellő információkat megkapjuk, úgy tudunk egy árajánlatot készíteni. Alapesetben egy bemutatkozó weboldal pl. "Rólunk, Szolgáltatások, Referencia, Kapcsolat (variálható) 150 ezer forinttól kezdődik.
Egy alap weboldal 1-1.5 hét. Komplexebb weboldal 3 hét, amit garantálni tudunk, 1 hónapnál sosem tart tovább egy weboldal elkészítése. Árajánlat elkészítése esetén határidőre elkészítjük a weboldalát.
Tartalmi anyagok elküldése, akár email, pendrive stb. Fontos a fotók esetében a kiváló minőség, weboldal stílusa. Fotóknak összhangban kell lennie. Mi érdekünk is, hogy kiváló weboldalt adjunk át a megrendelő részére, de a megrendelő részéről is kulcsfontosságú , hogy mit tükröz a vállalkozása az interneten.
Weboldal elkészítése során figyelembe vesszük a jogszabályokat. Konzultáció során tájékoztatjuk, ha bejelentés köteles. Jegyző felé kell bejelenteni. A megrendelőnek jelezni kell a könyvelő felé az igényt. Bizonyos "jogszabályokat" integrálunk a weboldal keszítése során, ami elengedhetetlen az oldal működéséhez, megrendelőt anyagilag nem terheli.
Igen, ami nem ütközik jogszabályba.